היי יעל, מה שלומך? כותב רועי חבר של דר' אהוד.
לפני 3 חודשים בערך עשיתי את הירידה הסופית לאחר 6 שנים של ירידה מתרופה אנטי פסיכוטית קו שלישי.
הייתי על תת מינון במשך שנתיים בערך, פי 3 מתחת למינון המינימלי. בהתחלה היו לי תסמיני גמילה קשים של גירודים, זעה קרה, חוסר אקוטי בשינה ועוד... לאחר כמה זמן זה הסתדר וחזרתי להרגיש שוב כמו בן אדם. ישן 6-7 שעות בלילה, מרזה, חדוות החיים חזרה ועוד... הרופא המליץ על תרופה אחרת אבל רציתי לנסות בלי. לאחר לחודש התחלתי לעוף למעלה, חוויתי חוויות מיסטיות, וזכרונות התחילו לצוף, זכרונות טראומטיים מגיל 3, 9, 13, 16 ועוד... הפסקתי בעקבות זה את האנטי דפרסנטי והתחלתי לקחת תרופה קלה ליצוב ולשינה. אני מתחיל להתאזן בחזרה. אבל הזכרונות מציפים אותי, אני זוכר הכל. פשוט הכל. חוץ מטראומות המודחקות. אני זוכר אירועים, שיחות צדדיות חלומות מגיל 6 וכאלה, עוד שנייה אני מרגיש שאני מפתח יכולות פרה קוגנטיביות וזוכר גם את העתיד ואת הגילגול הקודם שלי, זה כנראה רשתות נוירונים עקב ההתעסקות שלי עם מיסטיקה. עולה בי הרבה מאוד כעס, אני מבטא אותו בדרכים בריאות ובונות אבל זה עולה, והזכרונות ממשיכים לצוף. מה עושים עם זה?
מה אני עושה עם זה שבגיל 16 הלכתי לפסטיבל ונתנו לי ולחבר שרצינו לעשן גראס, נתנו לנו D.M.T בלא ידיעתינו, וזה עשה לי טראומה תודעתית והעיר את ההתמכרות ל1000 מונים. אני עדיין כלוא בתוך לולאת זמן של בערך הגיל הזה.
אם תשאלי אותי האבחנה שלי לא בהכרח נכונה, הפרעה דו קוטבית\סיכזואפקטיבית. אם כבר, ולעוף על עצמי עם מושגים פסיכיאטריים.., פוסט טראומה מורכבת עם תסמינים של ההפרעות הנ"ל שנגרמו עקב רושם נוירולוגי כתוצאה משימוש בסמי הזיה אמפתימינים וMDMA.
בכל אופן, המליצו לי על תא לחץ, EMDR, העלאת התדירות של הטיפול הפסיכולוגי הקיים. אני גם בתקופה של שינויים בחיים שלי מה שמסביר את הזעזוע אבל זה מעבר לזה. הייתי שמח לשמוע מה יש לך להגיד בנושא.
תודה רבה!
רועי.
היי יעל, היי אהוד, אכן כן. משתף משהו שכתבתי :
לפעמים החיים שמים אותנו במקומות שלא ביקשנו להיות בהם. מעבירים אותנו מסכתות של סבל ואירועים טראומטיים שלא באשמתנו או אחריותנו. אבל כל פוסט טראומה טומנת בחובה את האפשרות לצמיחה פוסט טראומטית. תארו לכם שיום אחד התעוררתם וקיבלתם Flashback של כל החיים שלכם. אני בטוח שלחלקכם קרה משהו דומה. יום בהיר אחד זה קרה, התעוררתי והתחלתי לזכור כל אירוע כואב שאי פעם עברתי, מעבר לזה, פשוט כל אירוע. זוכר שאמא לקחה אותי מהגן בגיל 3, מה הרגשתי כשעישנתי סגריה בהפסקה עם חברה מהכשרה מעשית בשנה ג', שסיפרתי חלום לחבר במחששה בגיל 16 שהברזנו מהשיעור של 8 בבוקר, ועוד אלפים כאלה... הכל מרגיש כאילו הוא קורה עכשיו, זוכר חוויות מתוך הרחם, עוד שניה אני זוכר את העתיד שלי. Flashback מחוויה טראומטית אחת מעסיק אותי הכי הרבה, כבר כתבתי על זה קצת. כולה ילד בן 16 שרצה לעשן קצת גראס ונתנו לו D.M.T. חשבו שזה יהיה מצחיק... ראיתי כל מיני סיטואציות, צבעים זוהרים, יצורים וישויות, מן בדחנים כאלה שהתפזרו כהרף עין כי לא היה שום דבר מצחיק, יצורי גמל שלמה, מלאכים ושרפים, כל השדים שלי יצאו מנבכי הנפש אל תוך ליבת התודעה וניסו להשמיד אותה. הישויות הטובות ניסו להילחם בזה ללא הצלחה עד שהייתה התערבות אלוהית ששרפה לי את התודעה, התגלות של ה' האחרונה בשם השם שנקראת נוקבא, הכל דרך הסתרות של D.M.T, משהו שנראה כמו אלה פרקטלית. היא ליטפה את הראש שרפה את הכל ואז צללתי אל תוך הממלכה הקוונטית. הם פתחו את הקובייה של מטטרון בלי לבקש, ואז מי בא לבקר? נכון. "ויתהלך חנוך את האלוהים ואיננו כי לקח אותו האלוהים" הפכו אותו למלאך כי פחדו שהוא יחטא. אף אחד לא שאל אותו פשוט לקחו אותו. אז מאז יש לי חונך רוחני, הוא לא חונך קל. הוא שורף אותי על כל דבר קטן, כמו מדריך בקהילה טיפולית למי שמכיר, אבל הוא לטובתי. לפעמים החיים ישרפו אותנו וישרפו אותנו, אבל יש לנו בחירה – להיות שרוף או להיות שרף. שרף זה מלאך שעשוי מאש ואש אי אפשר לשרוף. סכין ששורפים אותה יכולה לשנות צורה למשהו אחר או שהוא יכול להיות מלובן. מלובן זה ראשי תיבות של מלומד בניסים. יש ניסים, הם קורים, פשוט צריכים להיות ערים כדי להבחין בהם. אז לפעמים החיים ישרפו אותנו ויכאיבו לנו קשות. אנחנו צריכים ללמוד לפתח דרגה של אמונה עיוורת. ומשמעות הדבר היא שכל מה שקורה לי הוא לטובתי. קשה לאחוז בזה בשכל. איך דבר כזה הוא לטובתי? איך טראומות קשות שעברנו בתור ילדים או נערים או מבוגרים הן לטובתנו? לא יודע, אבל צריך להאמין. זה לא פותר את הפוגעים מאחריות, ולא צריך להגיד להם תודה שפגעו בנו. הם יקבלו את שלהם, במישור הפיזי או האסטרלי. לפעמים אפשר לסלוח, לפעמים צריך ללמוד איך לשחרר, ושזה לא אפשרי אפשר ללמוד להיות בשלום עם המלחמה. לעבד נמכר יוסף... לא נורא, בסוף הוא הפך להיות מלך מצרים.
הנה גם שיר שעשיתי לו וידאו בהשראת חלק מהחוויות https://www.youtube.com/watch?v=SK8bT3bpH0E